Don´t tell me to run away from this....

Hej hej =) idag har jag varit inne på friskis och tränat lite =) har nämligen kort där nu, dock så är det ändå bäst att träna ute! =) men det är väl en bra extra grej =) Har också packat för i morgon bitti åker vi till Öland över helgen! =D kommer nog bli jätte kul! =D Har färgat håret idag också =) blått =D hoppas det gillas =D x'D ne vars men aa jag har inte så mkt intressant att skriva! Smsa och ring nu när jag är borta också =)

Me plus you, that equals better equations...

Nu har jag kommit tillbaka efter en löpar runda som gick toppen! =D och tidigare idag körde jag ett 50 minuters pass med dans bland annat så idag är jag nöjd! =) nu blir det väl att äta något och sen duscha och sen försöka sova vilket inte kommer gå och då blir det att kolla på two and a half men =)

Death calls my name...

Tjenare Hejsan =) har varit i ekholmen och handlat lite =) bland annat cider till Öland hihi =) jag är helt kär i cider asså =) xD nu ska jag kolla på idol =)

I have a dream...

God morgon, eller något liknande... Ska väl snart äta frukost och sen hitta på något kul =) sen måste jag fixa mitt hår innan vi åker på Fredag för det ser för jävligt ut just nu men de går väl att ordna förhoppningsvis... Senare blir de väl att kolla på någon gammal adam sandler film :D måste se alla för det finns inte en enda hittills jag inte skrattat åt =) och deeee kan jag behöva =)

Awake at night you focus, on everyone whose hurt you...

Hejsan =) idag har jag latat mej,sen tränat lite mage =) haha sen vart det in till stan och då åt jag pommes och kebab tallrik =) mumsigt =) sen köpte jag några chips som väl inte va jätte goda kanske :O xD ajja hmm vad finns det mer oh säga... inte så mkt alls förutom att jag faktiskt längtar till Fredag och hoppas att helgen blir kul med Syskonen Henriksson =) bland annat ska det tydligen vara någon show med fyrverkerier också och jag tror det var typ samma som jag såg i Norrköping på Augustifesten och det va awesome!!!! :) haha nu blir det väl att kolla på idol resultatet sen vet i fan =)

If I had you, then money, fame and fortune never could compete...

Hejhej =) ligger just nu i sängen och kollar tv och ska väl äta något snart =) och senare ska jag till stan och köpa något kul =)

Just get back up when it knocks you down...

Hejsan hejsan =) klockan är snart 2 och jag kan inte sova fast jag borde... Tänker på så mycket... Och i helgen blir det ingen facebook, msn eller spotify... Hur ska jag överleva... Nä vars x) har ju mobilen iaf =) dock tror jag att mina sms tar slut samma dag som vi ska dit... Segt :O aJa nu måste jag sova innan jag dör... God natt...

Hmm...

Hejsan hejsan, kan ju inte påstå att jag mår så jätte bra idag... Ae usch men jag har bara mej själv att skylla... I alla fall så ska jag väl kolla idol snart och sen ut och träna! ...

Why do I have to feel like this? I´m going crazy now!

Hejsan =) Sitter och segar vid datorn och har lite halv ont i benen =) har nämligen tränat idag =) Wohoo =) haha Och nu ska jag väl sitta här och lyssna musik ett tag till =)

When I am awake and when I am asleep all I can think of is youuuuu...

Hejsan hejsan =) Har varit på min brors fotbollsmatch idag... Herregud vilket folk de finns säger jag bara :O motståndarlaget asså herregud vilket språk... Man kan ju undra hur gamla dom är.. Och fult spel och dessutom är domaren sämst, stör mej på han varje match... Tycker bara det är så jävla bra att Linghems laget är sportsliga och inte spelar fult! :O även om motståndarna ofta gör det! Usch aja just nu sitter jag med en cider här och kollar ishockey =) Lhc mot modo =) haha och nu vart de mål oh grejer hihi xD men aa ikväll blir de väl att ligga och sega framför någon film får hoppas på lite sällskap (a) haha men annars vet jag inte =) i morgon kör jag på igen med träningen igen! =) skönt!

Friday night...

Hej hej... gud vad roligt jag har... Fredagkväll.... hemma...själv....hmm... de kanske snart är dags att skjuta mej själv.... vad ska jag göra i morgon...hmm ingenting....


We all need that person who can be true to you <3

Hejsn hejsan =) Idag har jag varit på mitt älskade place där jag växte upp! Hjäplte josse med lite sakeeer =) gaaah vad jag saknar det... men du bor det annat folk... i mitt hus... snyft :'/ men men Idag vart det rn riktigt bra lunch för att jag tänkte att träningen skulle gå bättre =) haha men i alla fall vart det jogging skorna på och ut i spåret på en jogging runda som gick väldigt trögt för övrigt men jag kämpade på så gott jag kunde =) Men nu har det bliit träning både Mån,Tis,Ons och idag så det blir vila i helgen sen kör man på Söndag igen!=D  Nu joppas jag på att det händer något kul i helgen =) och nästa helg blir det Öland =D kul ska de bli! =D

If I had you<3

God morgon! =) vaknade typ 7 idag :O herregud vad sömnig jag är just nu =) har varit uppe och ätit havregrynsgröt men den vart så himla konstig :O xD nu ligger jag och kollar på massa humor program som går på 3an på mornarna =) sen blir det väl att träna lite inomhus och efter de lunch =) sen ska jag väl hitta på något kuwl och senare blir det ute träning =) men just nu så passar titeln på programmet jag kollar på ganska bra med tanke på hur jag känner mej "Just shoot me" fattar inte vad jag tänker med ibland =( <3

Gave me your hand but realize I just wanna say goodbye please understand I have to leave and carry on my own life...

Tillbaka efter träningen =) är ganska trött för de va så tungt... körde lite längre idag =) jogging och styrka =) nu blir det väl att sega vid datorn en stund och dricka massa vatten sen kanske lite mer mage =)

Och vissa människor tycker jag bara kan lämna mej ifred!!! :O

Aja Fuck you, puss och kram! =)

you make me crazy.... x)

Hejsan hejsan =) idag har det väl inte hänt så mkt alls :O as tråkigt och nu ska jag ut oh träna! =)

When I lose myself I think of you <3

Hejsan! =) vilket folk det finns asså :O xD har blivit kontaktad av ghost from the past idag så att säga :O men men det är inget att bry sig om för jag veeeeeet trots allt att jag har folk runt om kring mej som bryr sej om mej på riktigt! =) Idag har jag varit ute på ikano men blev så stressad och va på så dåligt humör att jag bara inte hade någon lust till shopping längre :O så det blev bara att jag löpte underkläder och tog ut pengar till mina roliga räkningar :O när jag kom hem vart det träning nästan direkt =) 35 minuters powerwalk runda som uppvärmning sen sprang jag spåret... det är ju egentligen inte så långt men kör ju snabbare nu än vad jag gjorde i början i alla fall =) och sen vart de styrka efter också... inte lika mycket mage som igår men lite i alla fall =) nu blir det att drick massa vilket jag redan har gjort men ännu mer sen duscha och sen blir det väl two and a half men =) om jag kan slita mej ifrån spotify =) xD  

Spotify!!!! :D

Fick spotify av en awesome människa på msn ! :D wohoooo :D haha :)

Everyday, you're in my head

Hejsan! =) Har varit ute i spöregnet och joggat och kört styrka både ute och inne =) kom in dyng blöt! Skönt ! =) haha efter det blev det pasta och köttfärssås och powerade =) vart lite sur för att dom bara hade den blå i linghems affären och det är den ljusa som är god =) men men fick ett gott skratt precis när jag kom in också när jag fick reda på att Dekå smsar mej i pause på sin träning xD herregud större mobil nörd får man ju leta efter =) aja nu blir det väl att sega på msn ett tag och försöka få mitt gratis spotify.... fan det funkar inte :O har typ 20 timmars prova på grej så jag behöver en invite :O blir tokig... sen blir det en gång skön dusch och sen sängen =) ska upp och iväg och shoppa i min ensamhet i morgon bitti också! =)

I´m standing where you left me ...

Hejsan! =) Idag har varit en seg dag men i morgon är det dags att ta tag i saker igen... iväg och hitta på saker =) Så i morgon blir det att dra ut till Tornby vid typ 10 eller något =) eller aa jag tänkte vara där 10 när dom öppnar, lungt och skönt! Bara jag och PRO har ikanohuset för oss själva typ =) haha xD ne men jag har massa saker att köpa eftersom jag inte hittade något i Norrköping :O så aa nu jävlar måste jag handla =) dock har jag ju inte allt för roliga räkningar att betala för ginza paketet plus smink jag beställt (A) xD men men det finns nog tillräckligt kvar på kortet ändå =) får hålla tummarna för att jag får studiebidrag också trots att det har varit lite körigt och jag pluggar på distans nu =) men men det kommer lösa sig! Det är så jag MÅSTE tänka... allt kommer lösa sig =) just nu har jag spelat lite gitarr ett tag och sjungit ut lite haha =) kan inte låta bli gitarren en hel dag, never ever ! =) Har också lagat mat och ätit lite tidigt nu så det blir lagom att träna sen! =) Idag kör jag på utav helvete! =) känner att det är en bra träningsdag så det blir både Powerwalk,jogging och styrka! 

Och i går kollade man på valvakan... vet inte riktigt vad jag ska säga men man ska inte utala sig för det får man bara skit för så det är lika bra att hålla käft =) 

Så hmm.... har vi något annat ointressant att berätta... ehm jag kunde inte sova i natt typ... somna as sent typ 500.000 tankar i huvudet =) xD stört men men så kan det va och när jag väl somnade sen 500.000 drömmar :O shiiit börja bara garva när jag vaknade asså x) Ajaaaa =) nuuuuuuuuuu blire väl och tänka ut någon låt jag kan lära mej... snark... har dålig fantasi... så kom gärna med förslag! =) vad som helst... även om det inte riktigt är anpassat för akustisk gitarr så kan jag göra om den till akustisk =) ihihi :)


11 dagar kvar =)

Om 11 dagar så blir det en liten mini semester till Öland med familjen plus Helena,Sören, Josefine och Andres Henriksson =) kul kul det ser jag verkligen fram emot =) ska bli skönt och komma iväg någonstans för en gång skull =) var bara tvungen att skriva om deeee =)

You make my day...

Hejsan hejsan =) har haft en trevlig och rolig söndag med Dennis =) vi har kollat komedi =) haha! Nu ligger jag och kollar på en film som går på tv och sen ska jag väl bara släcka allt och tända ljus och bara slappna av ett tag =) sen sova hihi =) xD

Never alone, always alone ...

Det blev fan ingen promenad för det spö regnar... har suttit och degat och lyssnat musik hela kvällen =) och chattat med både normala och mindre normala folk =) meeen aa fy fan jag orkar inte sova så  jag får la fortsätta med de =)^^

You make me smile =)

Hejsan =) Sitter hemma själv... ovanligt... I morgon ska jag iväg en sväng på morgonen och rösta! Skönt sen att allt tjafs är över :O dock blir det väl massa eftersnack och blablabla... sjukt jobbigt ... men men i morgon kommer förhoppningsvis Dekå hit =) och aa nu ikväll vet i fan vad jag ska göra.... har typ spelat gitarr och sjungit lite typ =) haha nu kollar jag på Notting hill =) haha hur jävla många gånger har inte den gått på tv liksom =) aja jag har ändå inget bättre för mej ... funderar på en lång jävla promenad bara för att jag inte kan jogga idag så skulle det väl vara skönt =)  så vi får la se =) Fuck you puss och kram :D x)

Leaving my fear on the danger line...

Hallå, har het en ur tråkig fredag kväll hemma. Det enda jag gjort är att försöka bli av med den äckligt jobbiga huvudvärken som inte försvinner och ingenting hjälper! Blir fan galen! Har fått någon stark tablett av min mor som tydligen skulle va bra men den hjälpte inte... Blev bara hög typ :S xD men iaf nu har de släppt lite i alla fall så jag hoppas att det är bättre i morgon:) nu ska väl jag spela något tråkigt mobil spel så jag blir trött och kan sova :)

I'm hooome!

Nämen Hej! :) nu är jag hemma igen efter en dags shopping i norrköping! Helt värdelöst! Fanns inget i min stil :O de enda jag hittade var örhängen och smink... Yes vad lyckat :O Carlings var värdelöst och dom hade inte alls lika mycket som i linköping och aa nä sen vare slut på storlekar på en del grejer så aa det blir mitt älskade Tornby så fort som möjligt om man kan få sällskap :) x) helt sjukt tråkigt att handla själv :) liksom måste verkligen ha kläder och skor! Idag kom mitt Ginza paket däremot :D så nu har jag nya fungerande koss hör lurar! Tack för den:) älskar dom! :) 349:- inte så farligt, det är lätt värt det med det ljudet! :) sen kom ju självklart min Avenged Sevenfold tröja! :d lycklig! Nu kan jag ha en skull bat med mig när jag sover också:) och tröjan är i XL så det är mysigt! :) haha! Nu ska jag städa hos mina små marsvin. Hihi :)

God morgon!:)

God morgon alla glada!:) Nä vars xD men jag vaknade i alla fall klockan 5 av att en liten pojke smsade:O och då tänkte ju jag att det va lika bra att gå upp och ut oh träna så aa nu är jag tillbaka:)en liten powerwalk runda som uppvärmning sen vart de löpar runda och styrka:) så nu är jag pigg och glad:) xD ska väl stretcha lite till kanske sen blir det en rejäl frukost och efter det så måste jag masa min lilla rumpa in till stan och shoppa... Satan vad tråkigt! Hatar att kuta omkring och leta grejer :O som tur är så är jag ju ganska kräsen av mig så jag ser snabbt om det är något i min stil :) haha det jobbiga är att jag behöver typ massa saker :O foundation, puder, jeans, någon snygg topp, skor, underkläder och ett bälte jag kollat ut!:) sen är mascara, ögonskugga och ett läppstift redan beställt plus att jag har beställt ett par inte allt för billiga hör lurar och en A7x T- shirt :O så aa yes vad billigt och bra detta kommer bli... Bara ta fram bankkortet och köra på :) haha ^^

Awake at night you focus, on everyone whose hurt you...

Det blir lite nattbloggning här :O klockan är nämligen typ 01.20 och jag kan inte sova :O inte så jätte bra kanske x'D men aa jag har inte så mycket att göra för lilla Dekå somnade ju mitt i våran seriösa sms konversation här :O så tråkig är jag liksom :O xD:) xD Äsch små pojkar som han kan behöva sova! :) själv ligger jag och lyssnar på musik! Just nu äre Perfect Weapon i lurarna!:) och när jag tar av mig lurarna så hör jag dom gulliga fladder mössen ute :D som för övrigt INTE anfaller :O xD ae fy fan och min natt humor är ju inte den bästa heller! x'D dock har jag aldrig bra humor, bara konstig:) hihi(a) men men så kan det vara ibland... Snark, nu börjar jag faktiskt bli lite halv trött:) haha så jag ska väl försöka och somna in... ZzZzZzZzZz... Godnatt! :)

lille jag :)


Jag innan jag ska träna wohooo :) xD

we all need that person who can be true to you <3

Pheeuw... Kom precis tillbaka efter 1 timmas powerwalk runda :)( tur att jag inte blev överfallen av fladdermössen ;) haha jag dör) mina ben är goa nu och min lille rumpa:) älskart! Går i 110 och mina älskade skor gör bara att de känns ännu mer! Nu blir det stretching, massa vatten, en dusch och sen någon form av avslappning så jag kan sova sen!:) för i morgon är de upp tidigt och ut oh träna igen sen iväg shoppa lite:O massa saker jag behöver:O underkläder och vet i fan allt:)<3

I'm tired of being sorry...

God förmiddag typ xD är super trött idag:( men men ska äta något ordentligt snart och dricka massa och ladda för träning om några timmar! Precis vad jag behöver! Har inte kunnat träna på flera dagar pga kraftig huvudvärk och skit! Usch vad jag hatar dagar utan träning! Men idag då jävlar ska jag köra på ganska ordentligt för att träna igen typ:) x)

Do you ever think of me ?

Hejsan, hejsan :) Jossie är här och vi kollar tv och har tjockat godis :) kul kul ... aeee jag har väl inte så mkt att skriva asså... förutom att jag känner mej lite weard :D xD byeeeeeeeeee ^^ <3

It goes on and on and on ...

God morgon! Fy fan, klockan är typ halv 8 och jag vill bara sova... -_- dock vill jag också till skolan men aa nu blir det inte så för att jag är så jävla misslyckad! Åh... Hur fan ska allt gå egentligen...

You should have known the price of evil...

Tjaooo klockan är snart ett och jag är inte ett dugg trött och ska upp klockan 6 i morgon... Bra jobbat! Aja jag måste bara säga att min absoluta favorit i idol är Robin Brännehed! Grymmt cool röst verkligen. Metalcore skulle han kunna sjunga:) vilket han säkert gör annars! :) men han hoppas jag på nu i alla fall:) just nu ligger jag och lyssnar på musik så aa vi får la se när jag somnar här asså:) funderar starkt på att beställa biljetter i morgon. Detta är ju något man inte borde missa nu när dom väl är i sverige asså... Gaaah blir tokig på detta:) vi får se helt enkelt... God natt typ :) x)

this is bad,bad and bad!

God kväll :) eller nåt... typ 1 på natten och jag sitter med Avenged Sevenfold på hög volym i lurarna!!! :) fy fan vad seg helg... ovantligt... dock mår jag bara konstigt just nu!!!  jag vet i fan :) Äsch! :) Idag har jag beställt ett par nya hörlurar bara för att jag måste ha samma som jag alltid har haft :) plus en T-shirt :)(Y) ajjjaa nu håller min nacke och axlar på att dö här så det blir väl sängen nu asså och lyssna på musiiiiiik ! :)

I wish I could be the one, the one who don't care at all...

Fy fan vad trist jag har! Lördagkväll hemma, själv som vanligt! Yes vad jag älskar detta! Jag har absolut INGET att göra... Som alltid annars...

Dear god it's the only thing I ask of you...

Hejsan, dålig update... Haft ett antal dåliga dagar men nu äre väl lite bättre.. Just nu ligger jag bara här och försöker slappna av så inte migränen kommer tillbaka! Och jag säger bara en sak... Avenged Sevenfold kommer till Stockholm den 20 november och jag känner att jag bara MÅSTE dit :O dock gäller det ju att köpa biljetter så fort som möjligt innan dom tar slut! Sen är de ju inte så super kul att gå själv men aa :O men men det där ska ordnas, de måste det :O vem vet när dom kommer till Sverige igen, har fan väntat på detta! AJa just nu har jag så tråkigt att jag tänker göra ett sånt där jobbigt test som jag snodde från josse :)
OM DIG SJÄLV:
Namn? - Emelie
När fyller du år? - 20 Juli.
Några piercingar? - överläppen och naveln.
Vad har du på dig just nu? - myskläder ^^
Vilken årstid är bäst? - sommaren!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - att vakna upp bredvid någon man tycker om.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Mitt hår typ.
Vad är du bra på? - Hmm träna,fiska, gitarren kanske:)
Vem älskar du mest på denna jorden? - Familjen och Jossen ♥
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med nån!
4 FRÅGOR OM FÖRHÅLLANDE:
Är du singel? - Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - innan man känner personen, absolut inte.
Hur många har du varit kär i? - 2
Är du kär just nu? - Ne :) 
10 FRÅGOR OM DINA VÄNNER:
Vem vet allt om dig? - Josefine och karro ganska mycket:)
Vem är den roligaste av dina vänner? - haha(a)
Vem är snyggast av dina vänner? Brukar inte se på mina vänner så :O
Vem är mest partyprisse? - Josse!
Vem är den du helst har filmkväll med? - alla:)
Vem av dina vänner är mest "evil"? - Dekå (a) x)
10 FRÅGOR OM IDAG:
Vad har du gjort? - Legat i sängen, plus yoga.
Har du varit glad idag? - Njae Har du varit ledsen idag? - Nä Har du gjort något bra idag? Yogat, hittat min kudde och upptäckt min kärlek till lav
endel doft :) x)
Vad ska du göra nu? - Avslappning.
Har du gjort något dåligt idag? - Ätit lite godis hihi
Vad har du ätit idag? - Spagetti och köttfärssås.
 Har du duschat idag? - Självklart.
Är du trött nu? - Nja...
Vad händer imorn? - vet inte än.
Går du i skolan? - Mjo
Har du varit i skolan idag? - Ne
ANNAT:
Hur mår du just nu? - lite halv seg..
Har du piercat dig? - Jo vars men har bara kvar i överläppen och naveln:).
Är du hungrig nu? - Lite
Vad är klockan nu just nu? - 15.41
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se  
KÄRLEK:
Är du kär just nu?-
Ne :( x) 
Har du kysst någon idag? - I wish..
Har du ett förhållande? – Nej
Är du romantisk? - Ja de hoppas jag:)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Haha nja, de där var lite komplicerat men ingen bryr sig om han nu ändå så jag tror jag är förlåten för länge sen:) xD
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Aaa
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Carl xD
Hur länge höll det? - några veckor antar jag:) inte så seriöst i femman kanske xD
Hur länge var ditt kortaste? - Oseriöst: ett par veckor. Seriöst: 2 år typ.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande!
 Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej!
Vem sov du senast bredvid? - josse
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Andreas

RSS 2.0