God morgon! :)

God morgon typ :) klockan är snart 2 men ändå :) Haha :) igår blev det bara en liten jogging runda för mina ben var totalt slut efter i Söndags! Blev att träna massa överkropp också! :) nu tänkte jag gå upp och käka lite och sen köra zumba för det var ett tag sen! :D sen måste jag plugga en del också! :)

Happy! :)

Hellu! :) Har precis kommit hem från stan! :) har varit i skolan och gjort Svenska prov! :) alla rätt och VG! Super skönt efter mycket pluggande :) så nu är det ingen skola för ens efter lovet vecka 44 :) så bara massa hemma plugg! :) har också ätit på Teddys idag! As gott! Kunde käka som bara fan efter gårdagens löpar runda! :) får se vad det blir för träning idag! Kanske bara blir överkropp! För benen är trötta sen igår :) aja nu blir det en Beck film och massa vatten! :)

I'm back!

Hejsan! :) xD det var ett bra jävla tag sen jag bloggade asså! Men får väl fortsätta med det nu! :) det har väl inte hänt så extremt mycket ;) pluggar som fan, tränar som fan och är lika galen i min älskade Oscar som när vi träffades! :) Idag har jag sprungit en 5 km runda i spåret och tränat magen :) skönt! Dock är jag skapligt seg i benen nu men det är skönt! :) Har också hunnit sola så nu är man tränad och brun! :D i morgon bär det av till skolan för svenska prov! Hoppas fan det går bra! :O Har ingen aning om vad som händer sen men jag antar att det blir plugg, hår fix och mer träning! :) men nu måste jag försöka sova iaf för jag ska upp i morgon och klockan är halv 1 -__-

RSS 2.0